Atelier de make-up incubatoricesc

Nu prea intelegeti voi ce vreau eu aici, asa-i?

Pai sa va explic: Incubator107 este un proiect extrem de fain ce se desfasoara in Brasov ( si nu numai) si care ofera diverse ateliere aproape gratis.Functioneaza pe principiul orice poate invata ceva pe oricine. Printr-un simplu click pe Incubator107 veti putea vedea cu ochii vostrii despre ce este vorba.

Astazi, in ceainaria Ceai et Caetera, make-up artistul Alexandra Comaniciu a sustinut un atelier de… make-up, of course. Basics, machiaj de zi, sfaturi, intrebari multe, raspunsuri la fel de multe.

In principiu, Alexandra a incercat sa desluseasca pe cat de mult a putut tainele machiajului unor incepatoare intr-ale acestei taine, ne-a prezentat diferite produse, ne-a ajutat sa intelegem de ceea ce avem nevoie pentru a arata bine, ne-a prezentat si diverse trucuri.

Cel mai mult mi-a placut ca, in timp ce explica teoria ne-a exemplificat si practic, pe un model ales dintre noi. Am apreciat acest lucru, mai ales ca lipsa spatiului si curiozitatea noastra s-au simtit din plin si Alexandra s-a chinuit putin sa ne faca tuturor pe plac.

Incpem cu aplicarea fondului de ten… explicatii, trucuri, informatii

DSC06684

Continuam cu alte cateva trucuri … ne dorim un ten perfect

DSC06688

Intre timp toata lumea incearca sa reproduca ce face Alexandra… mai mult sau mai putin 🙂

DSC06686

Invatam cum sa folosim acelasi produs in mai multe scopuri… alte trucuri

DSC06689

La final, modelul nostru este extrem de mandra de tenul ei…iar noi ne hlizim in fel si chip sa vedem daca operele noatre seamana cu ale Alexandrei… hmmm, hai mai aproape

DSC06692

Mie mi-a placut experienta, au fost 3 ore petrecute frumos, inconjurata de oameni frumosi si interesanti si de abia astept sa o repet. Saptamana viitoare, Alexandra va continua sa ne invete tainele machiajului, de data acesta al ochilor si sper sa fie cel putin la fel de interesant.

Ce spuneti, ne vedem la Incubator?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s