Bazar cu lucruri (si ateliere) gratis – la Brasov

Esti din Brasov ( sau vei fi la Brasov) si  nu ai ce face sambata?

S-a rezolvat.

Ceainaria Ceai et caetera ne invita la Bazar cu lucruri (si ateliere) gratis.

Iata ce presupune :

„Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, servicii, buna dispozitie, discutii, prietenie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Bazar? Ateliere?
Ne vom elibera casa de lucrurile inutile si vom primi altele mai utile, pe gratis. Dar intr-o comunitate de oameni faini putem face si mai mult, putem sa oferim si din timpul si cunostintele noastre pentru a ne invata unii pe altii diverse abilitati. La asta se rezuma conceptul Incubator107, pe care il vei descoperi in cadrul Bazarului. Vei vedea cum functioneaza si vei putea sa contribui si tu cu idei de ateliere sau sa te inscrii ca si ucenic in lista celor deja existente:

Inteligența emotională, Istoria Artei, Comunica-te: autocunoaștere prin interacțiune, Atelier de sculptură tradițională, Să învățăm GO!, Cum să recunoaștem personalitățile toxice, Atelier de pictură și colaj, Atelier de bijuterii handmade, Jonglerie, KultX benzi desenate.

Mai multe detalii despre modul de desfasurare al Bazarului si Programul Atelierelor puteti citi aici:http://bit.ly/bazar-lucruri-ateliere-gratis-bv-fb

Un eveniment organizat de brasoveni, cu sprijinul http://lucrurigratis.ro/,http://incubator107.com/ si al Asociatiei Departamentul de Binefaceri” – preluat din invitatia evenimentului 

Eu, desi am un program foarte incarcat sambata, planuiesc sa ajung. Am de dat ceva lucrusoare pe care nici nu le mai folosesc, nici nu le mai gasesc loc in dulap. Poate gasesc ceva interesant in schimb.
Oricum un ceai aromat si voie buna sigur voi primi, ca de obicei, la evenimetele lor asa ca se anunta un weekend interesant 🙂
Uuuuffffffff, si azi e de abia miercuri 😦
Ce spuneti, ne vedem la Bazar?

 

 

 

5 gânduri despre “Bazar cu lucruri (si ateliere) gratis – la Brasov

  1. Si eu sunt incantata! Nu am mai participat pana acum la astfel de evenimente dar sunt foarte curioasa 🙂 Oricum locatia este super, asa ca daca nu imi place evenimentul pot ramane la un ceai extrem de bun fara sa simt ca mi-am pierdut timpul degeaba.

  2. Pingback: 3 luni de Bazar cu Lucruri Gratis, in presa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s