Scrub pentru corp Watsons

Eheee, acesta este un produs pe care il folosesc de ceva timp si inca nu imi dau seama de ce nu am scris despre el pana acum.

L-am cumparat prima data impreuna cu o revista. Nu stiu cum am ajuns sa il cumpar sau de ce pentru ca nu obisnuiam sa folosesc asemenea produse, pentru exfoliere foloseam de obice lufa si mi se parea suficient.

A ramas ceva timp nefolosit pe rafturi in baie insa cand am inceput sa il folosesc am abuzat cu desavarsire de el 🙂

Imi place foarte mult textura lui de gel putin lichid. Are particule marisoare de exfoliant si mi se pare putin mai dur fata de alte produse pe care le-am mai incercat de-a lungul timpului ( caci da, nu sunt chiar asa de necunoscatoare) dar nu ma deranjeaza. Nu usuca pielea ci o curata foarte bine. Este adevarat ca eu nu am pielea uscata asa ca s-ar putea sa fie si din aceasta cauza, asa ca daca va stiti sensibile nu luati de bun tot ceea ce va spun aici.

Mirosul sau dulce completeaza textura si aspectul si ma relaxeaza complet atunci cand il folosesc.

Produsul se consuma destul de repede insa folosit pentru clipe de rasfat cred ca merita.Pana la urma avem destule variante mai ieftine pe care putem folosi in voie ori de cate ori ne dorim fara remuscari.

Oricum, am observat ca anul acesta a aparut de vreo 2 sau 3 ori impreuna cu reviste iar pretul a fost chiar ok, 12-13 lei. Daca va doriti sa il incercati eu zic ca este o afacere buna, nu va va parea rau de banuti in caz ca nu  va place.

Voua va facut cu ochiul?

PS: femeia de octombrie il are cadou la numai  9.9 lei 🙂

4 gânduri despre “Scrub pentru corp Watsons

Lasă un comentariu