Valea Papusilor de Jacqueline Susann

     Citisem cate ceva despre aceasta carte pe internet. Cifra exemplarelor care au fost vandute m-a facut curioasa, asa ca atunci cand a aparut in colectia Libertatea pentru femei, am cumparat-o imediat.

     Cartea este usor de citit, genul de carte pe care o citesti atunci cand vrei sa te destinzi si nu ai chef de lucruri prea serioase. Ma asteptam la asta de la bun inceput, insa acum dupa ce am citit-o trebuie sa recunosc ca publicitatea a fost foarte eficienta in cazul acestei publicatii.

     Povestea in sine e ok. Chair daca actiunea se petrece cu mult timp inaintea noastra, realitatea a ramas aceeasi, la fel de cruda ca si in carte. E adevarat, are ceva care te captiveaza si te faci sa o duci pana la capat, insa intrigile nu mi se par deloc capabile sa te tina cu sufletul la gura, firul epic te plictiseste la un moment dat. Cel putin asta mi s-a intamplat mie.

     A fost sau nu o dezamagire in cazul meu… da! O recomand insa ca o lectura light, de vacanta.

     Va las mai jos cu prezentarea cartii facuta de editura LIRA:

*** „Anne, Jennifer şi Neely, trei prietene tinere şi frumoase, încearcă să-şi găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt şi unde toate visele par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway și a platourilor hollywoodiene le stă la picioare.

Următoarele două decenii le aduc recunoaștere şi faimă, pasiuni şi bogăţie, însă și prețul pe care trebuie să-l plătească este pe măsură. Căci rând pe rând, dragostea se transformă în trădare, iar speranţa în dezamăgire, şi singurul aliat în lupta acerbă pentru culmile succesului rămân „păpuşile“ – pastile care le sunt mereu la îndemână şi par soluţia pentru orice problemă, droguri aducătoare de fericire, de pace, dar mai ales de distrugere.

Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la apariție un succes incredibil, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s